Piraadifilm purustab Paides rekordi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Kariibi mere piraadid: võõrastel vetel" on neljas peatükk populaarsest seiklussaagast, mis algas aastal 2003.
"Kariibi mere piraadid: võõrastel vetel" on neljas peatükk populaarsest seiklussaagast, mis algas aastal 2003. Foto: outnow.ch

Eile ja üleeile käis Paide kultuurikeskuses vaatamas filmi «Kariibi mere piraadid: võõrastel vetel» 441 inimest.


Paide kultuurikeskuse direktor Ülle Müller ütles, et Paide kino edetabelit juhivad praegu multifilmid: «Rampuntsel» 590, «Shrek» 525 ja «Rio» 357 vaatajaga.
Viiimastest mängufilmidest käis Paides «Kormorane» vaatamas 161, «Söö, palveta, armasta» 239 ja «Avatari» üle 300 vaataja.
Tänasele viimasele piraadifilmi seansile soovitas Müller osta pileti eelmüügist, sest eile õhtul venis piletisaba nii pikaks, et filmi algusaeg lükkus edasi.

Film «Kariibi mere piraadid: võõrastel vetel» on neljas peatükk populaarsest seiklussaagast, mis algas aastal 2003.
Kapten Jack Sparrow (Johnny Depp) ja tema endine vihavaenlane Barbossa (Geoffrey Rush) võtavad ette ohtliku teekonna, et leida salapärane igavese nooruse allikas.
Oma meelehärmiks saavad merehundid õige pea teada, et sedasama otsib ka julm kapten Musthabe (Ian McShane) koos oma kauni, ent ohtliku tütre Angelicaga (Penelope Cruz). (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles