Titi mängutuba on veel üks põhjus minna Aravetele

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Täna (neljapäeval – toim) on käsil veel viimased kiired toimingud. Homme peame avamispidu ja laupäeval toimub siin meie pere pesamuna hüüdnime järgi nime saanud Titi mängu- ja loovustoas esimene tellitud pidu,» rääkis mängu- ja loovustoa perenaine Ingrit Tupits (pildil). 

 «Broneeritud on ka järgmine nädalavahetus ning paar kuupäeva aprillis. Titi mängutuba on veel üks põhjus tulla Aravetele ja loodame, et seda tehakse aina tihedamini,» lisas ta naeratades.

Aravete koolimaja tiivas asuval mängu- ja loovustoal on külastajatele kaks ligi 50ruutmeetrist ruumi. Ühes saab kuni 25liikmeline seltskond tähistada neile olulisi sündmusi. Selleks on ruumis olemas kõik vajalik. Teise on loodud mängumaa pallimere, batuudi, Wii konsooli, legolaua ja palju muu põnevaga. Seinu kaunistavad Võru kunstniku Jana Kupitsa lõbusad pildid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles