Segapaarid võtsid mõõtu võrkpalliväljakul

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa võrkpalli segapaaristurniiri IV osavõistluse esikolmik: (vasakult) Karl Vilpuu ja Elizabeth Lindjärv (III koht), Kristiina Tõkke ja Martin Tamlak (I koht), Kadri Toom ja Ain Kanne (II koht).
Järvamaa võrkpalli segapaaristurniiri IV osavõistluse esikolmik: (vasakult) Karl Vilpuu ja Elizabeth Lindjärv (III koht), Kristiina Tõkke ja Martin Tamlak (I koht), Kadri Toom ja Ain Kanne (II koht). Foto: Piret Reinfeld

Pühapäeval kogunesid Järvamaa võrkpallihuvilised Järva-Jaani võimlasse, et sel hooajal juba neljandat korda välja selgitada parimad segapaarid saalivõrkpallis.

Turniiri korraldav Paide võrkpalliklubi juht Piret Reinfeld tõdes, et seekord tuli kohale seniste osavõistlustega võrreldes kõige vähem paare. «Võistlustulle asus seitse segapaari. Jagasime mängijad kolmesesse ja neljasesse alarühma,» täpsustas ta.

Alarühmade võitjateks tulid Kristiina Tõkke ja Martin Tamlak ning Anne Põder ja Siim Kallakmaa. Teise positsiooniga pääsesid kohamängudesse Kadri Toom ja Ain Kanne ning Elizabeth Lindjärv ja Karl Vilpuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles