Parima tööandja sertifikaadi saanud ettevõte tegutseb ka Mäos

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saint-Gobaini autode klaasitehas Elvas. Sama Prantsuse tööstuskontsern taasavab 2022. aastal Häädemeestes ehitusmaterjalitööstuse ja hakkab sealsest savist tootma kergkruusa.
Saint-Gobaini autode klaasitehas Elvas. Sama Prantsuse tööstuskontsern taasavab 2022. aastal Häädemeestes ehitusmaterjalitööstuse ja hakkab sealsest savist tootma kergkruusa. Foto: Annika Haas

Parima Tööandja (Top Employer) sertifikaat antakse ettevõtetele, kes näitavad kõrgeimaid standardeid töötajate eest hoolitsemisel. Aastases sertifitseerimisprotsessis analüüsiti 600 näitajat.

Eestis on Saint-Gobain ainuke ettevõte, kes on pälvinud Hollandi Top Employers Institute’i antud tunnustuse. Kogu maailmas on kokku vaid 13 organisatsiooni, kes seda tiitlit tänavu kannavad. Ettevõttel asub Mäos Saint-Gobain Glass Estonia SE Mäo klaasitehas.

Parima Tööandja (Top Employer) sertifikaat antakse ettevõtetele, kes näitavad kõrgeimaid standardeid töötajate eest hoolitsemisel. Sertifitseerimise protsess võtab aega ühe aasta ning see viiakse läbi tuginedes erinevatele uurimustele ja põhjalikele audititele, mille käigus analüüsitakse 600 näitajat. Ettevõttes hinnatakse palgasüsteemi, töötajatele pakutavaid lisahüvesid, töökorda, koolitusi ja karjääri kujunemist, karjäärivõimalusi ning ärikultuuri. Sertifitseerimise protsess on rangelt kontrollitud kolmanda osapoole poolt.

Saint-Gobaini Eesti ja Soome ettevõtteid pärjati teist aastat ning Taani ja Rootsi ettevõtteid kolmandat aastat järjest Parima Tööandja (Top Employer) tiitliga.

Meie ettevõtete töötajad hoolivad töötasu kõrval üha enam kaasaegsetest töötingimustest, heast väljaõppest ja meeldivast organisatsioonikultuurist.

Saint-Gobain Ehitustooted tegevdirektor Mart Arro: “Parima Tööandja tiitel tugevdab Saint-Gobaini kui hea tööandja mainet. Meie ettevõtete töötajad hoolivad töötasu kõrval üha enam kaasaegsetest töötingimustest, heast väljaõppest ja meeldivast organisatsioonikultuurist. Tegeleme järjepidevalt sellega, et meie ettevõttes oleks hea töötada ning piisavalt võimalusi eneseteostuseks. Kui töötajad on pühendunud ja nende silm särab, siis on rõõmsad ka meie kliendid!"

Saint-Gobain, Mart Arro (vasakul)
Saint-Gobain, Mart Arro (vasakul) Foto: Annika Haas

Saint-Gobain Glass Estonia SE juhataja Andi Kasak: “Parima Tööandja tiitli kätte saamine ei ole meie ettevõtetele olnud eesmärk omaette. Hea ja turvaline töökeskkond ning iga töötaja isikliku arengu toetamine on olnud meie organisatsioonikultuuri nurgakivideks läbi paljude aastate. Nii paneme täna ja edaspidi meie tehastes aluse efektiivsuse kasvuks. Inimesed on pühendunud ja valmis ettevõtte eesmärkide ja kliendi rahulolu nimel pingutama.”

Saint-Gobain, Andi Kasak
Saint-Gobain, Andi Kasak Foto: Annika Haas

Ehituse ABC keskuste operaatorfirma Optimera Estonia juht Dmitri Drajev: “Konkurentsitihedal turul kaalub klient põhjalikult, kuhu vajalikke tooteid ostma minna ja ettevõtted analüüsivad, kellega koostööd teha. Eelistatumad on need, kes on vastutustundlikud oma ettevõtmistes. See tiitel annab meie klientidele kinnitust, et hoolime oma töötajatest. Kui töötajad on õnnelikud ning tunnevad, et me nende jaoks panustame, teenindavad nad ka meie kliente suurepäraselt.”

Saint-Gobain Balti ja Põhjamaade regiooni personalijuht Steen Vejlgaard: “Oleme sertifikaadiga ametlikult tunnustatud selle töö eest, mida me teeme oma töötajate heaks. Top Employers Institute sertifitseerib ettevõtteid üle maailma, nad on selle valdkonna eksperdid. Seega me ei usu ainsatena, et teeme head tööd, meil on ka Top Employers Institute´i kinnitus. Alustasime Taanis ja Rootsis ja on hea tõdeda, et Soome ja Eesti on paadis juba teist aastat.”

Parima Tööandja sertifikaat kuulub järgmistele Saint-Gobaini Eesti ettevõtetele:

Saint-Gobain Glass Estonia SE, mis koosneb kolmest äriüksusest: SG Sekurit Eesti (autoklaaside tootmine), Glassolutions Baltiklaas (klaaspakettide, lamineeritud ja karastatud klaasi tootmine), SG Autover-Autoklaas (autoklaaside müük ja paigaldus).

Saint-Gobain Ehitustooted – kaubamärgid Isover, Gyproc, Ecophon, Weber, Fibo - müük, tootmine ja arendus.

Leca Eesti – kergkruusatooted, tootmine.

Optimera Estonia - ehitusmaterjalide ja tööriistade müük, Ehituse ABC keti operaator.

Saint-Gobain fibotehas
Saint-Gobain fibotehas Foto: Sven Tupits

Saint-Gobain

Saint-Gobain arendab, toodab ja müüb materjale, mis on olulised meie heaolu ja tuleviku jaoks. Me puutume nendega kokku ehituses, transpordis, tööstuses ja laiemalt kogu infrastruktuuris. Need materjalid pakuvad mugavust, jõudlust ja ohutust, lahendades jätkusuutliku ehituse, ressursitõhususe ja kliimamuutustega seotud väljakutseid. Saint-Gobaini ettevõtete käive oli 2017. aastal 40,8 miljardit eurot, ettevõte tegutseb 67 riigis ja annab tööd rohkem kui 179 000 inimesele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles