Narkojoobes juhi põhjustatud nelikavarii kahjud ulatuvad 70 000 euroni

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Veebruari keskel kaldus Tallinna–Tartu maantee 83. kilomeetril narkojoobes mehe poolt juhitud BMW vastassuunavööndisse ning põrkas kokku kolme teise autoga. Õnnetuses sai vigastada kokku neli inimest ning kõik avariis osalenud sõidukid said tugevaid kahjustusi. Üks auto läks mahakandmisele.

Kuigi avarii kogukahjud pole veel täielikult selged, siis praeguseks on Salva Kindlustus hüvitanud kahjusummasid kokku ligi 70 000 euro ulatuses, mis hõlmavad nii vara- kui isikukahjusid. 
19. veebruari õhtul põhjustas narkojoobes autojuht Tallinna–Tartu maanteel raske liiklusõnnetuse, kus kokku põrkas neli autot. Liiklus oli mitu tundi suletud ja inimesi lõigati autodest välja poolteist tundi.
Raske liiklusõnnetus juhtus reedel kella 20.30 ajal Paide linnas Korba külas Tallinna–Tartu maantee 83. kilomeetril, kus 42aastane narkojoobes mees kaldus sõiduautot BMW X3 juhtides sõidukite kolonnist välja vastassuunavööndisse ja riivas sõidukiga vastu liikunud sõiduautot Volvo XC60, mida juhtis 39aastane mees.
Kokkupõrke tagajärjel paiskus BMW X3 küljega kokku vastu liikunud sõiduautoga Honda Accord, mida juhtis 40aastane mees. Seejärel põrkas BMW X3 kokku vastu liikunud sõiduautoga BMW X6, mida juhtis 46aastane mees.
BMW X3 ja BMW X6 juht ning BMW X3 kaassõitjad, 19-aastane mees ja 33-aastane mees toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.
Inimeste sõidukitest väljalõikamisele kulus üle poolteise tunni ja liiklus oli maanteel suletud kuni kella 23.25ni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles