Avatud talude päeval osalejaid õpetatakse turundama

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avatud talude päev
Avatud talude päev Foto: Maaeluministeerium

Avatud talude päeval osalejaid kutsutakse teabepäevadele, kus tutvustatakse ettevõtmise turundamist sotsiaalmeedias ja jagatakse nõuandeid ka suhtluseks meediaga.

Avatud talude päeval osalevaid talusid oodatakse 27. märtsil ja 6. aprillil infopäevadele, kus vaadatakse üle eelmise aasta head näited ja õppetunnid, räägitakse taludesse toimuvatest bussireisidest, tuuakse näiteid ühisturundamisest, jagatakse nõuandeid toiduohutuse nõuete ning loomatervise ja -kaitse kohta ja tehakse lühike, kuid sisutihe koolitus meediasuhtlusest ja sotsiaalmeedias turundamisest.

Avatud talude päeva projektijuht Kertu Kärk Maaeluministeeriumist sõnas, et sel aastal on soov taludele veelgi rohkem abiks olla, et avatud talude päeva positiivne järellainetus neid veel kauaks saatma jääks. „Seetõttu otsustasime kaasata mitu praktikut, kes jagaksid enda kogemusi ühisturundamisest ning õpetaksid, kuidas rohkem silma paista ja meelde jääda,” ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles