Saatesari näitas türilase tööd ministeeriumis

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Reedeti ETV eetris olev saatesari «Töörööbikud» näitas eelmisel nädalal lähemalt Türilt pärit noore naise tööd ministeeriumis.

«Ave ja Triin töötavad mõlemad Tallinna südalinnas asuvas ministeeriumis, ent ranges kontorikostüümis neid juba naljalt ei kohta. Seda puhtpraktilisel kaalutlusel - kuidas sa ikka seelikus mööda seina ronid või kontsakingades diivaneid liigutad? Kahe tragi ja tegusa daami tööpäeva Ronimisministeeriumis ning Triinude Toiduministeeriumis me sel korral päev läbi jälgimegi,» kõlas saatetutvustus.

Ave Alvistest kirjutas Järva Teataja pikemalt eelmise aasta novembrikuus. Lugu saab lugeda SIIT

Saade «Töörööbikud» on ETV eetris reedeti kell 20, kordus laupäeval kell 9.05 ja neljapäeva pärastlõunal.

Saatesari kõrvutab kahte sama elukutse esindajat tuues esile nende ühisosa ja rõhutades samas erinevusi. Ametid on samad, tulemus on sama, ent protsess ja suhtumine täiesti erinevad. Kes on need inimesed nende ametite taga? Saate eesmärgiks on väärtustada erinevaid ameteid ja näidata nende telgitaguseid. Režissöör Märten Vaher, autor-toimetaja Marit Ummelas, produtsent Hannela Lippus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles