Paide linnavolikogu esimees: prügilat tuleks müüa enampakkumisel

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Tubli
Aivar Tubli Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Esmaspäeval kogunesid Väätsa prügila omanikud, et selgust saada, kuidas neile kuuluv vara läheb ilma enampakkumiseta erafirma kätte.

Eelmisel nädalal tunnistasid Paide linnavolikogu esimees Aivar Tubli ja Türi vallavolikogu esimees Andrus Eensoo, et teavet Väätsa prügila varade müügi kohta Ragn-Sellsi tütarettevõttele OÜ R-S Valdus, on neil vähe.

Pärast esmaspäeval peetud koosolekut ütles Tubli, et sai nüüd enda jaoks pildi selgemaks ja nägi põgusalt eellepingutki, mis on omavalitsustele kuuluva prügila ja erafirma vahel sõlmitud. Et leping on konfidentsiaalne, siis Tubli seda pikemalt kommenteerida ei saanud. Samas tunnistas, et olukord, kui müüakse omavalitsustele kuuluvat vara, kuid sellest ei saa avalikult rääkida, on imelik. Ta kinnitas, et prügila varade müüki tuleb veel kindlasti edasi arutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles