Üks õde võttis teiselt Järva naiskodukaitsjate juhtimise üle

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Naiskodukaitse Järva ringkond

Naiskodukaitse Järva ringkonnal on uus esinaine- Kerlin Tealane. Selle ameti võttis ta üle oma vanemalt õelt Kirsika Ilmjärvelt.

 

„Usun et kolme aasta pärast on meie liikmeskond jõudsalt kasvanud. Tean omast kogemusest, et kui sa ise ei ole Naiskodukaitsesse teed leidnud siis üsna pea leiab sind naiskodukaitsja ise üles ja kui ta sind juba meie ridadesse kutsub siis tule ja sa ei kahetse!“ ütles uus esinaine ise.

Loe lisaks siit!

KERLIN TEALANE

Elukoht: Vodja küla, Järva vald

Tähtkuju: Skorpion

Perekond: Abielus. Abikaasa Tanel, poeg Henri

Hobid: Kui päris aus olla siis minu hobiks ongi Naiskodukaitse. Enamus oma vabast ajast pühendan meie organisatsioonile. Aga vaatamata sellele meeldib mulle ka aiandus ja sisekujundus. Kaks aastat tagasi ostsime perega Vodja külla talu, mille renoveerimisel olen ma oma abikaasale võimalikult palju nõu ja jõuga abiks. Minu jaoks ei ole probleem õhtul hilistundideni betoonpõranda valu valmistada. Ei ole ka probleem 5 tundi järjest murutraktoriga kuuvalgel muru niita, sest järgmine hommik oleks tee pealt ju krundile ilus vaade.

Haridus: Tallinna Tehnikaülikool tehnika teaduse magister

Eriala: keemia-ja keskkonnakaitse tehnoloogia

Töökoht: Brandner PCB OÜ keemik-tehnoloog

Liige alates: Baasväljaõpe sai läbitud aastal 2003, ametlikult aktiivne liige aastast 2015

Jaoskondlik kuuluvus: Roosna-Alliku

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles