Noor naine kaotas maanteel auto üle kontrolli

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestisse saabuvat lumesadu pidasid paljud inimesed küll esialgu aprillinaljaks, kuid nii see siiski ei olnud. Maha sadanud lumevaip põhjustas liikluses parasjagu ebamugavust, kui hommikused sõitjad avastasid paljudes kohtades eest lükkamata teed ja tänavad. Pidevalt juurde sadav lörts tegi nii liiklejate kui ka teehooldajate elu keeruliseks.

Paraku ei jäänud ka liiklusõnnetused juhtumata. Täna kella 8.45 ajal paiskus noore naise juhitud Ford Türi lähedal teelt välja. Türilt Rapla poole liikunud naine kaotas lörtsisel teel auto üle kontrolli, masin paiskus üle vastassuunavööndi teelt välja vastu liiklusmärki ning seejärel riivamisi vastu puid.

Fordis oli lisaks naisele ka väike laps. Kuigi esialgsetel andmetel kumbki vigastada ei saanud, viidi nad siiski kindluse mõttes tervise kontrolliks Järvamaa haiglasse.

Ühegi teise sõidukiga Ford kokku ei põrganud.

Avarii tagajärjel oli juhi uks kinni kiilunud, õnnetuspaigalt mööda sõitnud mees aitas ema koos lapsega autost välja, meedikute saabumiseni said nad abistaja autos soojas olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles