Peatreener: poolaegade lõpus kukume ära

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskond pole sel hooajal poolehoidjatele veel võidurõõmu pakkuda suutnud. Laupäeval kaotas meeskond Nõmme Kaljule (pilt sellest mängust) ja teisipäeval Tartu Tammekale.
Paide linnameeskond pole sel hooajal poolehoidjatele veel võidurõõmu pakkuda suutnud. Laupäeval kaotas meeskond Nõmme Kaljule (pilt sellest mängust) ja teisipäeval Tartu Tammekale. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linnameeskond on alustanud Premiumi liiga hooaega oodatust tagasihoidlikumalt. Olukorraga pole rahul ei peatreener ega ka jalgpallurid. Poolaegade lõpus kipuvad mängijad ära kukkuma ja mänguplaanist mitte kinni pidama.

Eelmisel laupäeval kaotas Paide linnameeskond Nõmme Kaljule 1:4. Tabeliseis on karm: eelviimane ehk üheksas koht, null võitu, kaks viiki ja kolm kaotust annavad kaks punkti, ei enamat. Endale on meeskond lasknud lüüa 14 ja ise löönud neli väravat.

Teisipäevane mäng Tartu Tammekaga lõppes samuti kaotusega, täpsemalt tulemusega 2:5. See intervjuu on tehtud enne Tammeka mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles