Paide teater räägib tulevikuplaanidest

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Troonipärija ja tema väikevend on Toweris poiste endi kaitseks, kinnitab Richard silmagi pilgutamata oma emale (Ene Järvis) ja poiste emale, leseks jäänud Elizabethile (Steffi Pähn).
Troonipärija ja tema väikevend on Toweris poiste endi kaitseks, kinnitab Richard silmagi pilgutamata oma emale (Ene Järvis) ja poiste emale, leseks jäänud Elizabethile (Steffi Pähn). Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide teatri loomise nimel töötav trupp kutsub 10. aprillil Paidesse Eesti etendusasutuste liidu (EETEAL), et esimest korda avalikult öelda, kes uues kutselises teatris kaasa tegema hakkavad ja miks on Paidesse teatrit vaja.  

Paide teatri loomisest on viimastel aastatel palju juttu olnud ning juba tänavu sügisel saab mõte teoks. Sel teatrihooajal on Paides publiku ette toodud kaks lavastust – "Maamõõtjad" ja "Richard 3 " – ning alustatud teatristuudio tööd noortega, märkis Paide muusika-ja teatrimaja.

Eesti 20 teatrit ühendav EETEAL on kutsutud Paide muusika- ja teatrimajja pidama oma igakuist koosolekut. Enne koosolekut tutvustab Paide teatri tulevane koosseis end kohaletulnuile ning pärast koosolekut mängitakse teatrijuhtidele eelmisel sügisel esietendunud installatsioon-ruumilavastust „Maamõõtjad“, mille tegijatest suur osa on seotud Paide teatriga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles