Kevad on käes: avatakse orienteerumisteisipäevakute hooaeg

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Südamepäeval toimus Rakvere Rohuaia lasteaias orienteerumine.
Südamepäeval toimus Rakvere Rohuaia lasteaias orienteerumine. Foto: Margit Pelli

Selle nädalal alguses avatakse Eesti suurima harrastusspordisarja RMK Eestimaa orienteerumispäevakud 2018. aasta hooaeg.

 

2017. aastal osales orienteerumispäevakutel üle Eesti enam kui 6500 inimest, kes käisid rajal kokku 52 000 korda. Tänavu kasvas osalevate sarjade arv 20ni, mis tähendab enam kui 300 sündmust ja loodetavasti 60 000 osaluskorda uuel hooajal. Uute sarjadena on lisandunud maikuus alustavad Narva kolmapäevakud ja uus sari Tallinnas.

Hooaja avamiseks lastakse RMK aatriumist Shnelli tiigi ümber olevale orienteerumisrajale koondislased Kenny Kivika ja järvalanna Evely Kaasiku (hiljem toimub samas Linnaorienteerumise päevak).

Eesti Orienteerumisliidu poolt osalevad sündmusel president Meelis Mälberg, tegevdirektor ja orienteerumisklubi JOKA esimees Paul Poopuu, liikumisharrastuse juht/EOP koordinaator Markus Puusepp ja EOP projektijuht Mait Tõnisson. RMKd esindab puiduturustusosakonna juht Ulvar Kaubi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles