Naiskodukaitsjate südamesoov täitus

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukasse võistkonda kuulunud Vivika Barnabasi meelest jagub koormusmatka põnevust ja oskusi proovile panevaid ülesandeid. Näiteks tuleb ületada miiniväli (pildil eest Evelin Metsaots, Vivika Barnabas, Terje Albert).
Võidukasse võistkonda kuulunud Vivika Barnabasi meelest jagub koormusmatka põnevust ja oskusi proovile panevaid ülesandeid. Näiteks tuleb ületada miiniväli (pildil eest Evelin Metsaots, Vivika Barnabas, Terje Albert). Foto: Liina Laurikainen

Laupäeval lõppenud Naiskodukaitse ligi 50kilomeetrise koormusmatka võitis Järva ringkonna võistkond. Võiduni viis korralik ettevalmistus, innustav ja toetav taustajõud ning korstnapühkija õnne toov nööp.


Kuigi võistkonna liikme Vivika Barnabasi selgitusel ei rääkinud nad enne matka kõva häälega, et koju võiks minna esikohaga, oli soov arvatavasti kõigi südames.

Seda enam, et üle-eelmisel aastal tõid Järva naised koju kolmanda ja eelmisel aastal teise koha. «Eelmisel aastal oli vahva seik, käisime pärast lõpetamist Rakvere ostukeskusest läbi ja seal oli korstnapühkija,» meenutas ta. «Läksime juurde, võtsime nööbist kinni ja soovisime, et järgmisel aastal oleksime esimesed. Ju see soov siis ikkagi seekord südames oli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles