Paide Viking Window jõudis esiliigas nelja parima sekka

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Viking Window korvpallimeeskond tagas endale esiliigas pääsu nelja parima hulka. Olulised mängud peetakse reedel ja laupäeval Paides.
Paide Viking Window korvpallimeeskond tagas endale esiliigas pääsu nelja parima hulka. Olulised mängud peetakse reedel ja laupäeval Paides. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Korvpalli esiliigas tagas Paide Viking Window endale koha nelja parima meeskonna seas, kui neljapäeva õhtul Paide E-Piima spordihallis veerandfinaalseeria kolmandas, otsustavas mängus 78:71 G4S Noortekoondisest üle oli.

Avaveerand kuulus noortele 22:15, kuid 20 minuti möödudes oli Paide punktiga juhtima läinud. Tasavägine heitlus kestis teisel poolajal ning 5.52 enne lõppu oli G4S Noortekoondis omakorda 56:55 peal. Enne viimase minuti algust juhtis taas Paide 69:66 ja enam eduseisu käest ei antud.

Paide suurim korvikütt oli Rauno Nurklik, kelle arvele jäi 20 punkti. Karl-Kristjan Vaab tõi 19 silma ja 9 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles