Järvamaa laulu- ja tantsupeo piletite müük algab sel nädalal

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa laulu- ja tantsupidu Türi lauluväljakul.
Järvamaa laulu- ja tantsupidu Türi lauluväljakul. Foto: ANDRUS KOPLISTE

Järvamaa 2018. aasta laulu- ja tantsupeo „Oleks minu olemine“ piletite müük algab 17. aprillil, pileteid on võimalik soetada Piletimaailm.com lehelt ja Paide Muusika- ja Teatrimaja piletikassast. 

Peo istekohad ei ole nummerdatud ja pileteid saab soetada ka peopäeval Paide vallimäel, kuid eelmüügist soetatud pilet annab võimaluse vältida peole tulles piletiostu järjekorda. Lisaks tuleb arvestada, et peopäeval kohapeal piletit ostes saab maksta ainult sularahas.

Järvamaa laulu- ja tanstupeo piletitulust annetatakse igalt ostetud piletilt 20 senti Järvamaa Kogukonnafondi Pärandi sihtkapitali toetuseks. Järvamaa Pärandi Sihtkapitali eesmärk on läbi annetuste toetada loomingulist või teaduslikku tegevust, mis on suunatud meie pärandi hoidmisele ja edasikandmisele. Sihtkapitalist ja sealt tehtud toetustest saab täpsemalt lugeda Kogukonnafondi kodulehel.  

Eelmise Paides toimunud laulu- ja tantsupeo piletimüügist annetas linn igalt müüdud Järvamaa laulu- ja tantsupeo piletilt Järvamaa Pärandi sihtkapitali 15 senti, kokku 161,55 eurot.

Eelmise Paides toimunud laulu- ja tantsupeo piletimüügist annetas linn igalt müüdud Järvamaa laulu- ja tantsupeo piletilt Järvamaa Pärandi sihtkapitali 15 senti, kokku 161,55 eurot.

2017. aastal said Pärandi sihtkapitali stipendiumi Marko Mänd rändnäituse "Koeru kihelkond vanadel fotodel" koostamise eest, Tiiu Saarist Eesti ja Soome 100 raames toimunud fotonäituse "Märgatud hetk" koostamise eest, Ründo Mülts vabariikliku tähtsusega ajalookonverentsi „Herman Hesse 140“ korraldamise eest ja MTÜ Ambifunk eesotsas Kaido Kirikmäega, kes viis läbi viienda Kukemuru Ambient festivali. 2018. aasta stipendiumid antakse üle 26. aprillil kell 13 Paide Wabalinna majas.

2018. aaasta Järvamaa laulu- ja tantsupeo korraldamist toetavad Kultuurkapitali Järvamaa ekspertgupp, Rahvakultuuri Keskus ja MTÜ Järvamaa Omavalitsuste Liit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles