Külaelanik tegi hoovis ringi luusinud poliitiku kohta politseisse avalduse (1)

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valvekaamera salvestisest on näha, kuidas Paide linnavalitsuse liige Kulno Klein võõras hoovis ringi jalutab ja hooneid pildistab.
Valvekaamera salvestisest on näha, kuidas Paide linnavalitsuse liige Kulno Klein võõras hoovis ringi jalutab ja hooneid pildistab. Foto: Kuvatõmmis

Ühe Paide linna küla elaniku kodusest valvekaamera salvestusest on näha, kuidas linnavalitsuse liige Kulno Klein poeb aiapraost tema hoovi, jalutab seal ringi ja pildistab hooneid. Majaomanik tegi politseisse juhtunu kohta avalduse.

Paide linna Valgma küla elanik Kadri Mandri selgitas, et kolmapäeval kell 10.26 sõitis nende maja ette maastikuauto, millest tuli välja kaks meest: Paide linnavalitsuse liikmed Kulno Klein ja Peeter Saldre.

Videosalvestisest (vaata Järva Teataja digilehest) on näha, kuidas kahe meetri kõrguste väravate kõrvalt, millel seisab silt «Eravaldus», poeb aeda Klein.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles