Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Kuidas jääda ellu, kui tavapärane elu pööratakse hetkega pea peale. Kui kaob elekter, kraanist ei tule vett, kanalisatsioon ei tööta, on külm ja pime. Rääkimata sellest, et supermarketid on kinni, kütusetanklad ei tööta, isegi sotsiaalmeediasse ei pääse. Üleelamisinstruktorid Toomas Tõnisson ja Katrin Talu jagavad Järva Teataja vahendusel juhtnööre, kuidas hädaolukorras kodustes oludes korraldatud abi kohalejõudmiseni toime tulla, hoolitseda iseenda ja oma pere esmavajaduste eest ning tagada toidu-joogi, puhkuse ja soojuse olemasolu.

*8,51 sekundit on olematu aeg, kuid selle napi ajaga jõuab paidelane Edit Tammepõld joosta 32 meetrit ja ronida redelit mööda teise korruse kõrgusel asuvasse torni. Nii kiiresti pole suutnud seda teha ükski teine naine Eestis. Järva Teataja reporter Anne Põder pani ennast Editiga Paide Torni võistlusel ühele stardijoonele ja jooksis võidu. No muidugi haledalt kaotades, kuid just see näitaski, kui tubli noor naine oma alal tegelikult on.

*Head mälestused laagrisuvedest nii lapse kui ka noorukieas lastelaagri juhendajana ärgitasid Türi vallas kasvanud õde-venda korraldama laagrit ka täiskasvanutena ja täiskasvanutele. Just sellise lapsepõlve nostalgiast ajendatud laagri korraldavad Erik ja Airike Jõesaar sel suvel Urumarja laagris. Kel huvi lahedat laagri aega meenutada, võib julgelt nende ettevõtmisega liituda.

Peale nende lugude saab laupäevaset Järva Teatajast teada:

*milline oli reporter Birgit Itse kogemus tänavusel eesti keele riigieksamil kaasa löömises

*mis kasu on türilastel neljapäeval pidulikult avatud uutest katlamajadest

*kuhu sõidab Eestit esindama andekas autoeriala kutseõppur

*kuidas on möödunud Koeru hooldekodu uuel juhataja Terje Teder esimesed sada päeva

*kes elutsevad nüüd Järvamaa piiri ääres Kändlikul

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles