Linnameeskond kaotas

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Linnameeskond kaotas Tallinna FCI Levadiale 1:3.
Paide Linnameeskond kaotas Tallinna FCI Levadiale 1:3. Foto: Anne Põder

Pühapäevases Premiumi liiga mängus pani Tallinna FCI Levadia Paides kohaliku linnameeskonna üle oma paremuse maksma kindlalt 3:1.

Levadia punktiskoor sai alguse mängu 25. minutil, kui Dmitri Kruglovile anti võimalus lüüa penalti. Kolm minutit hiljem lõi teise värava kohe Mark Oliver Roosnupp. Kolmas värav tuli 43. minutil Levadiale kirja hoopis Paide linnameeskonna mängija Boliguibya Ouattara jalast. Poolajale läks Levadia kindlas eduseisus 3:0.

Kahtlemata ihkas Paide linnameeskond esimese poolaja ebaedu tasa teha ning võttis teisel poolajal mänguohjad jõuliselt enda kätte. Kui poolaeg oli viis minutit kestnud, avaneski hea võimalus Oleksandr Sukharovil, kes lõi mängu seisuks 1:3. Edasi kulges mäng küll võitluslikult ja paidelased hoidsid palli valdavalt mängus vastaste värava all, kuid rohesärklaste kaitse pidas siiski nii hästi, et rohkem väravaid lüüa ei õnnestunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles