Jaak Madison usub EKRE riigikogu kohtade arvu mitmekordistumisse

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu ja Viljandi linnavolikogu liikme Jaak Madisoni sõnul on EKRE Järva- ja Viljandimaa ringkonna valimisnimekirja tõenäoliselt tulemas üks üllatusnimi, mis peaks eeskätt Viljandi inimesi tugevalt kõnetama. Esialgu ei ole aga aeg selle avaldamiseks küps.
Riigikogu ja Viljandi linnavolikogu liikme Jaak Madisoni sõnul on EKRE Järva- ja Viljandimaa ringkonna valimisnimekirja tõenäoliselt tulemas üks üllatusnimi, mis peaks eeskätt Viljandi inimesi tugevalt kõnetama. Esialgu ei ole aga aeg selle avaldamiseks küps. Foto: Marko Saarm

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) aseesimees ning riigikogu ja Viljandi linnavolikogu liige Jaak Madison leiab, et tagasihoidliku ennustuse kohaselt kahekordistab erakond järgmisel aastal oma riigikogu kohtade arvu. Tähtede soodsa seisu korral peab ta võimalikuks ka rohkem kui 20 koha saamist.

Eelmisel pühapäeval oli Tallinnas EKRE kongress, kus erakonna esimees Mart Helme kritiseeris teravalt kohtusüsteemi ning lubas justiitsreformi. Samuti hoiatas Helme islamiäärmusluse eest ja lubas taastada piirivalve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles