Järvamaa laulu- ja tantsupeo alguseni on ainult üks kuu

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järvamaa laulu- ja tantsupidu

Neile, kes põnevusega ootavad Järvamaa laulu- ja tantsupidu „Oleks minu olemine“, saame edastada rõõmusõnumi- peo alguseni on jäänud vaid üks kuu!

 

Järvamaa laulu- ja tantsupidu hakkab tasapisi ilmutama end ka Paide linna tänavatel ja maakonnas. Täna liikusid peo reklaamplakatid Paide linna erinevatesse piirkondadesse ning lähipäevil jõuavad üle Järvamaa. Paides on juba üles riputatud peole kutsuvad bännerid Pärnu ja Tallinna tänavatel linna sissesõitude juures. Homsest võib märgata mitmes kohas peo logoga varustatud küttepuid, mis samuti kannavad edasi tänavuse Järvamaa laulu- ja tantsupeo sõnumit.

Peo ajal jõuavad värskelt lõhutud küttepuud ka vallimäe lavale. Täna on korraldajatel kokkulepe olemas laval vajalike küttepuude kasutamise osas olemas, kuid need asuvad linnast kaugemal. Kui kellelgi on võimalust pakkuda oma küttepuid laval kasutamiseks, mis asuvad vallimäe lähipiirkonnas, palun andke endast korraldajatele märku.

26. mail Paide vallimäel toimuva Järvamaa laulu- ja tantsupeo korraldamist toetavad Kultuurkapitali Järvamaa ekspertgupp, Eesti Kultuurkapital, Rahvakultuuri Keskus, Paide Muusika- ja Teatrimaja, Paide linn ja MTÜ Järvamaa Omavalitsuste Liit. Alustel küttepuud peo reklaamimise jaoks annab kasutada OÜ Invester.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles