Kersti Sarapuu: Järvamaa inimesed ootavad tasuta bussisõitu (2)

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Sarapuu
Kersti Sarapuu Foto: Erakogu

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Kersti Sarapuu ütles, et Järvamaa inimesed on tasuta ühistransporti oodanud ning maakonna ühistranspordikeskus peaks selle eest hea seisma.

 

Järvamaal võiks Sarapuu hinnangul kasutada võimalust sisse viia tasuta ühistransport. „Keskerakond selle eest ka seisab, et kasutada majandus- ja taristuminister Kadri Simsoni määrusega antud võimalust kaotada piletihind ja tihendada liine,“ ütles Sarapuu.

„Tasuta ühistransport annab maainimestele liikumisvabaduse ja kindlustab võimaluse töökohtadele jõuda,“ ütles Sarapuu.

Sarapuu sõnul täitis Keskerakond oma valimislubaduse, kui minister Simsoni allkirjastas piletihinnamääruse. „Tunnustan minister Simsonit sihikindla ja järjepideva tegutsemise eest,“ märkis Sarapuu.

Tasuta ühistransport annab maainimestele liikumisvabaduse ja kindlustab võimaluse töökohtadele jõuda.

Majandus- ja taristuminister Kadri Simson allkirjastas täna piletihinnamääruse, mis asendab seniseid maavanemate korraldusi, millega sätestati maakondliku bussitranspordi piletihinnad.

Loe edasi siit!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles