Petankimängijad alustavad kuu lõpus seeriavõistlust

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petank
Petank Foto: Rein Säinas/

Kuu lõpus algab Järvamaa petanki seeriavõistlus, millega selguvad aasta parimad petankimängijad.

 

Võistlus käib paaride vahel. Vanuselisi, rassilisi ja soolisi piiranguid ei ole. Vastavalt võistlejate arvule paigutatakse osalejad esimesel etapil loosiga alarühmadesse. Alates teisest etapist toimub paigutus vastavalt eelnevatele tulemustele. Kõik mängud mängitakse 11 punktini või ajale 30 minutit. Kõik kohad mängitakse välja. Korraldajal on õigus olenevalt osalejate arvust ja võistlustingimustest võistlussüsteemis teha muudatusi.

Üldvõitja selgitamiseks liidetakse nelja etapi punktid. Võrdsete punktide korral on võitja viie etapi kokkuvõttes suurema punktisumma kogunud paar, enam parimaid kohti saavutanud paar, viimasel etapil saavutatud parem koht.

Etappide parimaid autasustatakse meenetega. Üldarvestuse kolme paremat paari autasustatakse medali ja karikaga. 50% osavõtumaksudest laekunud rahast lisatakse auhinnafondi, millest võitjapaar saab 50%, teise koha omanikud 30% ja kolmanda koha saavutanud 20%.

Võistlust korraldab Türi spordiklubide liit koostöös spordiala spetsialistidega.

AEG JA KOHT

Võistlus on viie etapiline ning toimub algusega kell 18

29. mail Roosna-Alliku staadionil 

05. juunil Paide linnas Vallimäel

26. juunil Käru staadionil

07. augustil Tarbja väljakutel (võimla ees)

14. augustil Türi põhikooli väljakutel 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles