Katalaan kõnnib Balti keti teed mööda

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katalaan Jordi Arrufat loodab  Balti keti ligi 675kilomeetrise teekonna läbida 7. juuniks. Järvamaale jõuab ta täna.
Katalaan Jordi Arrufat loodab Balti keti ligi 675kilomeetrise teekonna läbida 7. juuniks. Järvamaale jõuab ta täna. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Hispaania Kataloonia piirkonnast pärit Jordi Arrufat alustas 1. mail 675kilomeetrist teekonda, mis 29 aastat tagasi ühendas ligi kaht miljonit inimest. Ta käib läbi Balti keti kulgemise tee.

Teekonnal tahab Arrufat kohtuda ja rääkida võimalikult paljude eri vanuses kohalikega. Nii Balti ketist, Eesti lähiajaloost kui ka tänapäevast. «Kui elate Balti keti teekonna lähedal, võtke minuga ühendust Twitteri kaudu või e-kirjaga arrufat.jordi@gmail.com. Mul on telefon kaasas, vaatan kirju kord tunnis,» lausus ta taskule patsutades.

Kui kohtumised kohalikega annavad küllalt ainest, ei välista Arrufat kogemusest raamatu kirjutamist. «Mind väga huvitab, mida noored Balti ketist arvavad,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles