Vargamäe neiud purustasid tõsterekordeid

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingela Jalast
Ingela Jalast Foto: Erakogu

Sindis peetud Aleksander Kase XII mälestusvõistlustel tõstmises oli neidudest 179 Sinclairi punktiga võidukas Ingela Jalast, kes püstitas kuus Eesti rekordit.


Spordiklubi Vargamäe treener Ahti Uppin täpsustas, et kaaluklassis kuni 58 kg tegi Jalast rebimise rekordiks esmalt 55 ja seejärel 57 kg ning kogusummas alistus talle 127 kg. «Need on nii juunioride kui ka täiskasvanute rekordid,» märkis ta.
Ave Bombul oli 124 kg teine. Tõukamise 74 kg on uus Eesti noorte, juunioride ja ka täiskasvanute rekord ning kogusumma on uus noorterekord.

Noormeestest võitis Heigo Tarasov 193 kg. Neljas oli Mati Karbus uute isiklike rekorditega (kogusumma 86 kg, rebis 38 + tõukas 48 kg).
Järgmine tõstjate mõõduvõtt tuleb laupäeval Albu rahvamajas. IX Albu Cup algab kell 9.30, osalevad Soome, Ungari, Läti ja Eesti tõstjad vanuses kuni 23 aastat. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles