Nädalavahetusel toimub Järvamaal Naiskodukaitse koormusmatk

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Eeloleval nädalavahetusel 18.-20.mail toimub Järvamaal esmakordselt Naiskodukaitse koormusmatk. Ettevõtmine saab teoks naiskodukaitse Järva ringkonna eestvedamisel ja seda Järva vallas, staabiga RMK Simisalu loodusmajas.

 

Võistluse eesmärk on kontrollida naiskodukaitsjatest moodustatud võistkondade võimet täita neile antud ülesandeid ja testida võistkondade füüsilist vastupidavust ning Naiskodukaitse baasväljaõppel omandatud oskusi. Varjatud liikumine maastikul toimub neljaliikmeliste võistkondadega nii päeval kui ka öösel, vastavalt ettemääratud ajagraafikule ning trassile.

Võistluse korraldaja ja läbiviija on Naiskodukaitse Järva ringkond koostöös Kaitseliidu Järva maleva, Kodutütarde Järva ringkonna, Noorte Kotkaste Järva maleva, Päästeameti, Politsei- ja Piirivalveameti Lääne prefektuuri, SKA Päästekolledži Väike-Maarja päästekooli, Vanglateenistuse, Järva vallavalitsuse ja teiste koostööpartneritega.

Võistlusmatka kogupikkus linnulennult on 42 km (lisaks vabatahtlikud boonusülesanded trassil). Võistkonnal tuleb liikuda maastikul ning täita talle antud ülesandeid. Võistkond peab kogu matka jooksul hakkama saama stardist kaasa võetud vahenditega ja liikuma ilma igasuguse kõrvalise abita. Võistlejad liiguvad rajal varjatult.

Võistlusmatka kogupikkus linnulennult on 42 km (lisaks vabatahtlikud boonusülesanded trassil). Võistkonnal tuleb liikuda maastikul ning täita talle antud ülesandeid.

Võistlustules on 16 naiskonda. Koormusmatka võitnud võistkond läheb Naiskodukaitset esindama augustis toimuvale Admiral Pitka luureretkele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles