Ujujad selgitasid meistreid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ujumine. Foto on illustratiivne.
Ujumine. Foto on illustratiivne. Foto: Mailiis Ollino

Pühapäeval, 20. mail peeti Paide ujulas Järvamaa meistrivõistlusi. Ühtlasi tähistati ka Paide Ujumisklubi 16. sünnipäeva. 

 

50m liblikas võidutsesid kuni 15a tüdrukute seas Türi ujujad: I koht Mariette Villems (USK), II koht Sandra Tänna (USK) ja III koht Henna Terehov (USK). Kuni 15a poiste seas tuli I kohale Patrik Ruotsalainen (USK) ning II kohale Hendrik Rohtla (Paide). 16a ja vanemate meeste hulgas tõusis I kohale Helari Rahnik (USK) ja II kohale Risto Kadalipp (USK).

50m selilis tuli kuni 15a tüdrukute hulgas I kohale Henna Terehov, II kohale Marleene Randmaa (Paide) ning III kohale Sandra Tänna. Kuni 15a poiste seas tuli I kohale Raigo Tischler (Paide), II kohale Patrik Ruotsalainen ja III kohale Eerik Toater (Türi). 16a ja vanemate vanuseklassis ujus Helari Rahnik ennast I kohale.

50m rinnulis ujusid ennast kuni 15 aastaste poiste seas I kohale Raigo Tischler, II kohale Martin Suurkaev (Türi) ning III kohale Hendrik Rohtla. 16a ja vanemate meeste seas võidutses Risto Kadalipp ja II kohale tuli Martin Männa (Türi).

16a ja vanemad naiste arvestuses saavutas Heli Hiiemäe (Paide) kõikidel aladel esikohad ning Tiia Riis samas vanuseklassis teised kohad v.a 50m liblikas.

50m vabalt tuli kuni 15a tüdrukute hulgas I kohale Mariette Villems, II kohale Anete Bollverk (Paide) ning III kohale Sandra Tänna. Kuni 15a poiste seas tuli I kohale Raigo Tischler, II tuli Eerik Toater ja III Patrik Ruotsalainen. 16a ja vanemate meeste seas võttis võidu Risto Kadalipp, II koha omanikuks sai Martin Männa ning III koht kuulub Helari Rahnikule.

100m kompleksis võidutses kuni 15a poiste seas Raigo Tischler, II koha sai Patrik Ruotsalainen ja III koha Hendrik Rohtla. 16a ja vanemate meeste seas tuli Risto Kadalipp I ning Helari Rahnik II kohale.

Nii 50m rinnulis kui ka 100m kompleksis tulid kuni 15a tüdrukute vanuseklassis I kohale Mariette Villems, II kohale Henna Terehov js III kohale Anete Bollverk

16a ja vanemad naiste arvestuses saavutas Heli Hiiemäe (Paide) kõikidel aladel esikohad  ning Tiia Riis samas vanuseklassis teised kohad v.a 50m liblikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles