Lapsehoidja või hooldaja võib koju tellida kas või tunniga

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtte loomisega seotud ettevalmistused on tehtud ja Aira Schumann on valmis kas või ise sõitma kliendi koju mudilast hoidma.
Ettevõtte loomisega seotud ettevalmistused on tehtud ja Aira Schumann on valmis kas või ise sõitma kliendi koju mudilast hoidma. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Kümneid aastaid lasteaias töötanud Aira Schumann lükkab juunis hoo sisse uuele ettevõttele, mis pakub järvalastele, aga eelkõige paidelastele, võimalust kas või tunniga tellida koju lapsehoidja või eakale abiline.

Ligi 40 aastat lasteaednikuna leiba teeninud, praegune Väätsa lasteaia juhataja Aira Schumann on juba aastaid mõlgutanud mõtet hakata pakkuma lapsehoiuteenust tellija kodus, seda enam, et mitmes suuremas linnas on see võimalus juba olemas.


Schumann nägi oma vennatütre tegemisi vaadates, kui oluline on noortele vanematele lapsehoidja, keda ei ole sugugi lihtne leida.
Ka vanavanemad ei pruugi alati hädast välja aidata, sest neil on oma töö ja tegemised. «Vajadus lapsehoidja järele võib tekkida järsku ja alati pole ka vanavanematel võimalust oma plaane muuta,» sõnas Schumann.
 

Copy

Märksõnad

Tagasi üles