Petanki seeriavõistlusel osales rekordarv osalejaid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile toimus Järamaa petanki seeriavõistluse I etapp Roosna-Allikul, kus osales 36 inimest ehk 18 paari.

 

Türi Spordiklubide Liidu spordispetsialis Liisa Gritšenko andis teada, et mängiti neljas alagrupis 3-4 mängu, seda olenevalt alagrupi suurusest. Edasi alustati kohamängude mängimist. Alagrupi kaks paremat võistkonda pääsesid mängima 1.- 8. kohale ning alagruppide kolmandad ja neljandad 9.-16. kohale. Alagruppide viiendad kohad said mängida omavahel. Mängud kestsid 20 minutit või kuni 11. punktini.

Järvamaa petanki seeriavõistluse I etapi parimateks tunnistati Olavi Nurmsalu ja Kalev Lillepea Väätsalt, kes teenisid üldtabelisse maksimaalsed 15 punkti. Teisele kohale tulid Anne Sillamaa ja Vallo Sillamaa Kärust ning kolmanda kohaga pidid leppima Jaanus Moppel ja Miko Moppel Paidest. Punkte jagati neile vastavalt 13 ja 11.

Järgmine Järvamaa petanki seeriavõistlus toimub juba järgmisel nädalal, 5. juunil, Paides Vallimäel.

Võistluste juhend ja tulemused on leitavad Türi Spordiklubide Liidu kodulehel.

Vahepeal on võimalik minna harjutama 31. mail Väätsale, kus toimuvad igal neljapäeval “Petanki õhtud” järve ääres. Lisaks toimub 17. juunil Käru petanki seeriavõistlus Kärus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles