Plekiga kaetud auk seinas: sularahakrattide ohvriks langenud Aravete elab veel teadmata aja pangaautomaadita (1)

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuu keskel kaikus üle Aravete võimas kärgatus: kurjategijad lõhkasid gaasiga sularahaautomaadi ja kadusid mõne hetkega kui tina tuhka.

Nüüd, paar nädalat hiljem, peavad aravetelased endiselt hakkama saama ilma sularahaautomaadita, sest Swedbanki rahaautomaat oli seal ainus. Automaat, täpsemalt see, mis sularahaautomaadist järele jäi, on kohalikust poest ära viidud ja raha väljavõtuava (auk seinas) on plekitahvliga kinni pandud. Purunenud välisaknad on vahetatud.

Swedbanki ommunikatsioonispetsialist Maare Uus kinnitas, et nad plaanivad kindlasti Aravetele uue automaadi tagasi paigaldada, kuid hetkel on keeruline öelda, millal see juhtub. „Oleme automaadi ümbruse üle vaadanud ning ehitusmahu ära hinnanud, kuid täpsem tööde algusaeg on poega veel kooskõlastamisel,“ täpsustas ta. „Uus automaat tuleb analoogne eelmisele.“

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles