Põhikooli ehitushanke võitis kohalik ettevõte

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide ühisgümnaasiumi Vb klassi õpilased veedavad järgmisel nädalal viimaseid päevi armsaks saanud koolimajas, kuid loodavad, et aasta pärast sügisel on neil võimalik alustada samas paigas, aga uues 
majas.
Paide ühisgümnaasiumi Vb klassi õpilased veedavad järgmisel nädalal viimaseid päevi armsaks saanud koolimajas, kuid loodavad, et aasta pärast sügisel on neil võimalik alustada samas paigas, aga uues majas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eile avalikustas Paide linnavalitsus Paide Hillar Hanssoo põhikooli lammutus- ja ehitushanke võitja, kelleks osutus kohalik ehitusfirma – aktsiaselt Paide MEK.

Paide linnamajandusosakonna juhataja Heigo Laaneoks ütles, et linnavalitsuse otsusega kuulutati kaheksa pakkumuse seast hanke võitjaks Paide MEK. «Nagu sellistel puhkudel ikka, oli tegemist vähempakkumisega ja nende pakutud hind oli paremuselt teine,» täpsustas ta.

Kõige odavama pakkumise teinud ettevõte kõrvaldati, sest ei osutunud linnavalitsuse hinnangul usaldusväärseks. Laaneoksa selgitust mööda leidis tõendust, et sellel ettevõttel on esinenud lepingu rikkumisi ta talle on kohaldatud ka rikkumistest tulenevaid trahve.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles