Maikuu tõi rekordiliselt palju rongisõitjaid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elron.
Elron. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Elroni rongidega tehti maikuus üle 700 000 sõidu – enim viimase 22 aasta jooksul.

 

“Lisaks meie pidevale ja sihikindlale tööle klientide usalduse võitmiseks on reisijate arvu kasvule kindlasti kaasa aidanud ka ilus ilm, kõrged kütusehinnad ja üleüldine hoiakute muutus keskkonnateadlike valikute suunas,” ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. “Praeguseks on sel aastal tehtud üle 250 000 sõidu enam. Kasvav rongisõidu populaarsus paneb kogu meie rongipargi proovile ning näitab selgelt, et täiendatavate rongide soetamise otsusega ei saa enam viivitada.”

Elroni rongiliinidel tehti mais kokku 724 000 sõitu, mis on 9% enam võrreldes eelmise aastaga.

“Ka sel suvel oleme lisanud väljumisi nii Viljandisse kui ka Pärnusse, et oleks rohkem valikuvõimalusi oma sõitude planeerimisel. Vajadused on aga ilmselgelt suuremad, mistõttu töötame selle nimel, et meil oleks tulevikus rohkem ronge ja saaksime pakkuda rohkem ühendusi nii Tartusse, Narva kui ka Viljandisse“ lisas Ronnie Kongo.

Elroni rongiliinidel tehti mais kokku 724 000 sõitu, mis on 9% enam võrreldes eelmise aastaga.

Elroni piletitulu oli maikuus rekordilised 1 400 000 eurot, kasvades eelmise aastaga võrreldes 27%.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles