Ehe ruum avab Paide kesklinnas rohelusele uksed

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui täna keskpäeval Paide keskväljakul Eheda Ruumi nime kandev linnaruumieksperiment avatuks kuulutatakse ja rahvas osaliselt autodelt jalakäijatele vallutatud linnasüdames mõnusalt aega veetma hakkab, pole eksperimendi eestvedajatel aega seda käed rüpes pealt vaadata. Nii palju on veel teha.

Eile ennelõunal tabas Järva Teataja telefonitsi arvamusfestivali koordinaatori Maiko Kesküla ehitusmaterjalide kauplusest järjekordset kraami toomas. «Tarnin kaupa ehituskauplusest,» sõnas ta.

Kesküla hinnangul on läinud ettevalmistustega päris hästi. «Mul on selline tunne, et teeme vähemalt kaks korda nii palju kui eelmisel aastal ja tegelikult vist isegi rohkem,» lausus ta. «Suuri konstruktsioone, mis oleme üles ehitanud, eelmisel aastal ju üldse polnud – lava ja välikontorit. Need on ikka päris suurt proovikivi tekitanud asjad ja nüüd enam-vähem valmis. Praegu on detailide ja peenemate tööde tegemine. Need, kes on ehitusega kokku puutunud, teavad hästi, et see võtab päris palju aega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles