Türi perespordipäev algas kanuumatkaga

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimub Türi valla perespordipäev. Esimene ala oli kanuumatk Kirnast Türile. Vette lasti viis kanuud, mis lõpetasid oma sõidu Türi tehisjärvel. 

Keskpäeval algab tehisjärve ääres suurem mõõduvõtmine, kus jõukohast tegevust leidub nii lastele kui ka täiskasvanutele. 
 
Perespordipäeva päevakava:
12:00 Perespordipäeva avamine 
12:10 Lastejooksud - kuni 3, 4, 5, 6, 7a. lastele 
12:10 Orienteerumine - rada on läbitav jala, lapsevankriga, rattaga jne. Rajal võetakse küll aega, kuid üldarvestust ei peeta. Kõik raja läbijad saavad kingituse. 
12:10 Indiaca või veevõrkpall - osalevad segavõistkonnad, mis loositakse võistluspaigas. Võistluste süsteem selgub peale registreerimist. 
12:30 Mullipallid - Võistkonna suurus on neli liiget ja kõik peavad olema vähemalt 11. aastased. Kellel võistkond puudub, saab ennast ikka registreerida ja võistkond moodustatakse kohapeal. 
12:30 Noolevise - Võistlusel saab osaleda vaid ühe korra kogudes viie noole viskega võimalikult palju punkte. Arvestust peetakse kahes vanuseklassis - kuni 10a. noored ja 11a. ja vanemad. 
13:00 Korvpalli täpsusvisked - korvpall tuleb 30. sekundi jooksul visata korvi erinevatelt positsioonidelt. Iga positsioon annab erineva arvu punkte. Arvestust peetakse kahes vanuseklassis - mehed ja naised. 
13:30 Saapaheide - igal võistlejal on kolm katset. Arvestust peetakse neljas vanuseklassis - kuni 10a. tüdrukud, kuni 10a. poisid, 11a. ja vanemad naised, 11a. ja vanemad mehed. 
13:30 Kanuuvõistlus järvel - Kanuuga sõidetakse ümber järves oleva sare ja tagasi. Üks paariline peab olema vähemalt 16. aastane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles