Türi ujujad näitasid end meistrivõistlustel

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ujumine. Foto on illustratiivne.
Ujumine. Foto on illustratiivne. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türi Spordikooli noored panid end proovile Eesti noorte, juunioride ja absoluutklassi ujumise meistrivõistlustel.

 

Türi Spordikooli treener Otto Männa andis teada, et osales juuni lõpus spordikooli õpilastega Tartus Aura veekeskuses peetud Eesti noorte, juunioride ja täiskasvanute ujumise meistrivõistlustel.

Noorteklassi vanuseks tütarlastele oli 2003-2004 sünniaasta. Startida said ka nooremad ujujad, seda juhul kui osavõtunorm täidetud.

Türi spordikoolist oli stardis kolm noorujujat, kelle sünniaastaks 2005. Noorte ja juunioride paremusjärjestus selgus hommikuste eelujumiste põhjal. Absoluutklassis toimusid õhtul kaks finaali - A ja B. Vaatamata tugevtatud osavõtunormidele oli tütarlaste 50m vabaujumisese stardis üle 60 võistleja. Türi tüdrukud olid treeneri sõnul väga tublid ja tegid mõlemad isiklikud tipptulemused - Henna Terehovi aeg 31,17 ja Sandra Tänna 31,21.

Noorteklassi vanuseks tütarlastele oli 2003-2004 sünniaasta. Startida said ka nooremad ujujad, seda juhul kui osavõtunorm täidetud.

50m rinnuli ujumises saavutas Mariette Villems kuuenda koha ajaga 36,45. Selle tulemusega pääses Mariette 15. ajaga õhtusesse absoluutklassi B finaali, kus suutis parandada veelgi oma tulemust ja lõpetades B-finaali kolmandana ajaga 36,21. Absoluutklssis saavutas ta tubli 11. koha.

200m vabalt ujumises osales 36 sportlast. Sandra Tänna ujus välja 18. koha isikliku rekordiga 2.27,81.

50m liblikujumises osales aga 37 sportlast, kellest Mariette Villems ujus tulemuseks 32,39 ja Sandra Tänna 32,51 ning mõlemad olid hooaja parimad tulemused. Kohad saavutati vastavalt 14. ja 15.

Poistest olid stardis Eerik Toater ja Martin Männa, kes ujusid 50m vabalt napid isiklikud rekordid. Nende vanuseklassis oli stardis lausa 101 sportlast.

Treener Otte Männa kiitis oma õpilasi, kes esinasid klubina Türi Ujumisklubi ja andis teada, et peagi hakkavad harjutamised uueks hooajaks. 

Tulemused!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles