Kutsehariduskeskus aitab töötuid noori

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meister ja õpilane Järvamaa kutsehariduskeskuses.
Meister ja õpilane Järvamaa kutsehariduskeskuses. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järvamaa kutsehariduskeskus pakub uuest õppeaastast 17–24aastastele töötutele karjääriõppekursusi.

Koolitus on osa Rakvere ametikooli veetavast kavandist. Projekti koordinaator Järvamaa kutsehariduskeskuses Eve Rõuk sõnas, et kirjapanek algab algab juunis ja teavet selle kohta leiab kooli kodulehelt: www.jkhk.ee.
Karjääriõppekursus kestab kaks nädalat (maht 80 tundi). Esimesel nädalal tõstavad koolitajad noorte enesekindlust, arendavad suhtlusoskust ja annavad teadmisi tööotsimise kohta. «Vastavalt soovile saab noor individuaalsest nõustamist ja teha karjääriteste,» lisas Rõuk.
Teisel nädalal õpivad noored praktilistes meistriklassides. «Valida on kaks-kolm eriala, mille kohta rohkem teada soovida,» ütles ta.
Meistriklassides praktiseeritavaid erialasid saavad Järvamaa noored valida ka kõigi teiste kavandis osalevate koolide (Rakvere ametikool, Väike-Maarja õppekeskus, Narva kutseõppekeskus) õppekavade hulgast. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles