Türilane laenas oma häält multifilmi tarbeks

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Forum Cinemas

Alates juuli keskpaigast linastub kinodes üle Eesti animafilm “Hotell Transilvaania 3: koletuslik puhkus”, kus tegelaskujudele on oma hääle andnud mitmed tuntud Eesti näitlejad, nende hulgas teeb kaasa aga ka üks järvalane.

Nii on ühele multikategelasele oma häält laenanud Türil tegutseva üle-eestilise noorte muusikaliteatri juht Kaarel Orumägi. Lisaks panevad eesti keeles tegelaskujud kõnelema sellised nimed nagu Ott Sepp (Dracula), Märt Avandi (Nähtamatu mees), Herman Avandi (Dennis), Pääru Oja (Johnny), Taavi Eelmaa (Wayne), Tiit Sukk (Frank), Maire Aunaste (Eunice), Marilyn Jurman (Mavis), Tarvo Krall (Murray) ja veel paljud teised.

Sony Picturesi animafilmis “Hotell Transilvaania 3: koletuslik puhkus” läheb kõigi lemmikkoletiste perekond luksuslikule koletiste kruiisilaevale puhkama, et Drac saaks pideva hotellikülastajate eest hoolitsemise asemel isegi suve nautida. Dracula kamp lõbutseb laevapardal – mängitakse koletiste võrkpalli, käiakse eksootilistel ekskursioonidel ja päevitatakse kuuvalgel. Kuid unelmate puhkusest saab õudusunenägu, kui Mavis taipab, et Drac on laeva salapärasesse kaptenisse Erickasse armunud. Viimasel on aga ohtlik saladus, mis võib kõik koletised maamunalt pühkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles