Kool kolib endisesse Kareda vallamajja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva-Jaani keskkooli, Peetri kooli ja lasteaia juht Raigo Prants paneb sellee õppeaastaga ameti maha.
Järva-Jaani keskkooli, Peetri kooli ja lasteaia juht Raigo Prants paneb sellee õppeaastaga ameti maha. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järva vallas Peetri mõisahoones tegutsenud kool kolib peatselt uutesse ruumidesse Kareda teeninduskeskuse majas, kus koolijuhi Raigo Prantsi sõnul on paremad võimalused multifunktsionaalse kompetentsikeskuse kujundamiseks. Peetri kool on seal valmis lisaks oma 25 õpilasele vastu võtma teist samapalju.

Tänavu juulist kuulub Peetri kool lastevanemate soovil Järva-Jaani gümnaasiumiga ühise juhtimise alla. Koolijuhi kohuseid täidab Järva-Jaani kooli direktor Raigo Prants, kelle mõte oligi kool mõisahoonest Kareda teeninduskeskusesse kolida. Prantsi ütlust mööda on multifunktsionaalsus kooli puhul möödapääsmatu ja kõige otstarbekam on see saavutada just kooli kolimisega aleviku keskel asuvasse hoonesse, kus eeldused selleks on olemas.

«Kui mul oleks võimalik ehitada uus koolimaja, siis just sellise ma selle teeksin. Siin on kõik olemas, mis tänapäeva koolil vaja – võimla, pallimänguplatsid, puhkealad, õuesõppe võimalused, isegi arst. Pole ühtki argumenti, miks seda muudatust juba varem ei oleks võinud ära teha,» räägib Prants.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles