Tallinna Ülikool soovib tihendada koostööd Järvamaaga

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Leppoja

Täna maavalitsuses toimunud kohtumisel Tallinna Ülikooli esindajatega tõdeti, et kootöö Järva maakonna ja ülikooli vahel võiks olla tihedam. Otsustati alustada koostöölepingu ettevalmistamist.

Maavanem Tiina Oraste ütles, et initsiatiiv kohtumiseks tuli Tallinna Ülikoli poolt ja selle üle on tal eriti hea meel. «Näeme koostööks palju võimalusi. Näiteks lasteaiaõpetajate täiendkoolitus, õpilasakadeemia toomine Järvamaale, praktika võimaldamine üliõpilastele jm. Otsustasime alustada koostöövõimaluste kaardistamisega, et pärast seda panna kokku koostöölepingu eelnõu.»


«Muidugi peame nõu pidama meie omavalitsus- ja koolijuhtidega, et arvestada nende vajadusi ja võimalusi koostööks. Loodan kootöölepingu Tallinna Ülikooli rektori Tiit Landiga alla kirjutada juba käesoleva aasta sügisel,“ lisa maavanem.


Tallinna Ülikooli esindust juhtinud Riigiteaduste Instituudi esindaja Sulev Lääne ütles, et ülikool peab kootööd Eesti regioonidega väga oluliseks. Mitme maakonnaga on juba sõlmitud koostöölepingud ja nende elluviimine edeneb hästi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles