BMW rammis kokkupõrke vältimiseks puud

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii BMWga. Pilt on illustratiivne.
Avarii BMWga. Pilt on illustratiivne. Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Täna öösel kella 2 ajal juhtus Reopalu ja Väätsa vahelisel teel liiklusõnnetus.


Sõiduautoga BMW Väätsa poole sõitnud 22aastane Siim ütles, et vahetult enne Väätsale jõudmist sõitis talle vastu tumedat värvi sõiduauto, mis nö lõikas kurvi. Kuna tegemist oli «pimeda kurviga» keeras noormees otsasõidu vältimiseks rooliga paremale. Kuigi Siimul õnnestus vältida kokkupõrget vastutuleva masinaga, sõitis ta enda autoga vastu puud.

Mis auto Väätsa poolt tuli, seda noormees täpsemalt öelda ei osanud. Ta lisas vaid, et tegemist oli tumedat värvi universaalkerega autoga. Teine juht pärast õnnetust seisma ei jäänud ning jätkas oma sõitu Reopalu poole. Sündmuskohale kutsutud politseinikud tegid vajalikud mõõtmised. BMW roolis olnud Siim oli kaine. Kumbki autos olnud inimestest vigastada ei saanud.
Kuna vastu puud sõitnud auto vigastused olid niivõrd suured, et sellega ei olnud võimalik enam edasi sõita, viidi avariiline sõiduk puksiirautoga minema. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles