Aedlinn Türi kutsub rohevahetusele

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg/Järva Teataja.

Täna keskpäeval oodatakse aiandushuvilisi Türi kesklinna parki, kus leiab aset rohevahetus. Pakutakse pinnakattetaimi, püsililli, kiviktaimlalilli.


Ettevõtmise korraldaja, haljastusspetsialist Reelika Marrandi sõnul pakuvad kohapeal taimi ja istikuid lähemalt ning kaugemalt tulnud rohevahetajad. Samuti on täna kella 12.20ni rohevahetuseks avatud mitmed kaunid koduaiad Türi linnas. Huvilisi ootavad kell 12.19 Suur-Puiestee 14 perekond Koitla, Kalda 2 perekond Treve, Hariduse 11 Helju Laiksoo, Hariduse 13 Elle Bachmann ja Paide tn 35 Ly Tupits. Kella 12.14ni ja 16-18ni pakub püsililli Eva Sidron, Aiamaa 5 ning kell 17.15-20 ootab külastajaid Kazimera Vellamaa koduaed Aiamaa 1. Täpsemat infot aedades pakutava kohta saab kesklinna pargis asuvast infolauast.

Taimed ja istikud on rännanud ja rändavad ka edaspidi aiast aeda, naabrilt naabrile, tuttavalt tuttavale ilma selle eest raha maksmata. Kuna taimi on kahju ära visata, siis ülejääk jaotataksegi heast südamest. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles