Järvakad lajatavad Ernal kogemustepagasiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa kaitseliitlased on sõjalis-sportlikel võistlustel käinud aastaid ning peavadki enda trumbiks kogemust. Pildil on Järva maleva I võistkond.
Järvamaa kaitseliitlased on sõjalis-sportlikel võistlustel käinud aastaid ning peavadki enda trumbiks kogemust. Pildil on Järva maleva I võistkond. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eilsest laupäevani kestval ning maailma üheks raskeimaks sõjalis-sportlikuks patrullvõistluseks peetaval Erna retkel teeb 30 võistkonna seas kaasa ka kaks Järva maleva esindust.

Järvakad peavad oma trumbiks eelkõige aastatega kogunenud kogemust. Järva maleva teavituspealik Alo Aasma ütles, et eile Tallinnas Jüriöö pargis avatud 18. Erna retkel teevad Järva maleva I võistkonna koosseisus kaasa 14ndat korda stardis olev reservleitnant Indrek Reismann, nooremleitnant reservis Aare Kabel, kelle jaoks on tegu 13. retkega, kümnendat retke alustav reamees Margus Laanep ning kuuendat korda startiv reamees Mati Tatrik.

Järva maleva II võistkonda kuuluvad kapten Lauri Lipp, kes stardib Erna rajal teist korda, kolmandat korda võistlev nooremleitnant Silver Mäe, kadettseersant Kaarel Piirisalu esimest korda ning seersant Urmas Kõonurm, kellele see on 12. retk.


Põhjuseid, miks igal aastal võib Aare Kabeli nime ikka ja jälle stardinimekirjast leida, on mehe enda ütlust mööda mitmeid. «Usun, et kogu meie meeskond naudib Ernale tulevat seltskonda, kõige paremini iseloomustab osalejaid hea kamraaditunne,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles