Rattalaenutus kogub suvel aina populaarsust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Welopark avati kuu aega tagasi vanade rataste rongkäiguga, millest võttis osa ka Järvamaa vabatahtlike keskuse projektijuht Rainer Eidemiller.
Paide Welopark avati kuu aega tagasi vanade rataste rongkäiguga, millest võttis osa ka Järvamaa vabatahtlike keskuse projektijuht Rainer Eidemiller. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Nii Türi rattapoes kui Paide Welopargis käib rattalaenutus täie hooga, mõlemad plaanivad ka järgmisel aastal laenutustegevust jätkata.

Euremo OÜ rattapood Türil on käivitanud hoogsalt rataste laenutuse, mille tarvis tuli toetust Leader programmist.
Poe juhataja Aleksander Nõmmik ütles, et huvilisi jagub. «Enamasti laenutatakse maanteerattaid, matkarattaid mitte eriti,» lausus ta. «Võib-olla tuleb see sellest, et me pole teinud matkaratastele nii palju reklaami kui maanteeratastele.»


Paide Welopargi rattalaenutus on sel suvel samuti populaarsust kogunud. «Vahel on kõik rattad väljas,» ütles Järvamaa vabatahtlike keskuse projektijuht Rainer Eidemiller.
Eidemiller sõnas, et muidu maksab laenutus kolm eurot, lastele ja pensionäridele euro, aga on võimalik maksta ka Paide kogukondliku raha P. A. I-dega, kus päev võrdub ühe P. A. I-ga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles