Konesko rajab Türi-Allikule kümnemiljonilise tehase

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konesko tegevjuht Mart Hirtentreu seisab keset lammutusel olevat platsi Türi-Allikul, kuhu ehitatakse uus tootmishoone.
Konesko tegevjuht Mart Hirtentreu seisab keset lammutusel olevat platsi Türi-Allikul, kuhu ehitatakse uus tootmishoone. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Konesko senise logistikakeskuse juures Türi-Allikul käivad lammutustööd, et järgmisel aastal oleks püsti uus ja nüüdisaegne tehas, mis hakkab tööd pakkuma ligi sajale inimesele.

Konesko tegevjuhi Mart Hirtentreu ütlust mööda peaks uue hoone ehitus algama juba suve lõpul. 2019. aasta sügisel töötab praeguse lammutusplatsi koha peal 5000 ruutmeetri suurune tehas, mille töö tugineb automatiseeritud tootmisliinidele suuremal määral kui üheski teises Konesko tootmishoones.

Tehase rajamiseks ostis Konesko ligi kaheksa hektarit maad. Sellest pea poole moodustas endine Termorani kinnistu ja seal paiknevad vanad tööstushooned, lisaks jäi sellele alale veel kolm kinnistut, nende seas ka Türi-Alliku mõis.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles