Abivallavanem soovib oma töökoha kaotada

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Kask
Marek Kask Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti Konservatiivsesse Rahvaerakonda kuuluv Järva valla abivallavanem Marek Kask andis eile vallavanem Rait Pihelgale teada oma tagasiastumisest. Hetk hiljem väljastas partei pressiteate, kus Kask põhjendab selle sammu tagamaid.

«Haldusreformi üheks eesmärgiks oli juhtimiskulude kärpimine ja juhtimise tõhustamine. Abivallavanemana töötades olen selgelt aru saanud, et kaks abivallavanema kohta on liiga palju,» ütleb Kask. «Järva vallale piisab ühest abivallavanemast, see aitaks valla juhtimiskulusid kokku hoida. Tööülesanded ja vastutuse annab edukalt delegeerida valdkondade vastutavatele ametnikele. Seetõttu pean aumehelikuks taanduda ametikohalt, mille olemasolul ma mõtet ei näe.»

Küsimusele, kuidas vallavanem tema lahkumisele ja ettepanekule valla juhtimistruktuuri muuta reageeris, vastas Kask, et seda ta ei teagi, sest saatis vallavanemale lihtsalt e-kirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles