Tipphetked: Flora mängis Paides maha kaheväravalise eduseisu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Premium liiga 22. voorus tegid Paide Linnameeskond ja Tallinna Flora 3:3 viigi.

Tiitlikaitsja asus kohtumist Rauno Alliku 22. ja Frank Liivaku 35. minuti tabamustest 2:0 juhtima, kuid 52. minutil vähendasid võõrustajad Kevin Aloe omavärava abil kaotusseisu minimaalseks.

63. minutil viis Liivaku tabamus Flora 3:1 ette, aga 73. minutil realiseeris Andre Frolov penalti ning 78. minutil oli täpne Yann Michael Yao, mis tähtistas 3:3 viiki.

Intervjuu Tallinna FC Flora ründaja Frank Liivakuga:

Intervjuu JK Paide Linnameeskond poolkaitsja Andre Froloviga:

Mäng täispikkuses:

Enne mängu:

Tabeli kuuendal real olev Paide on võitnud kaks kohtumist järjest – pärast Kuressaare 2:1 alistamist suudeti möödunud nädalavahetusel sama tulemusega võõrsil alistada ka Narva Trans. Viimasest viiest liigamängust on Paide võtnud lausa 12 punkti ning tabelis lahutab neid pühapäeval Levadiat üllatanud Tartu Tammekast, kes on viiendal real, kõigest kolm punkti.

Kuigi Flora on pidanud kaotusevalu tundma eurosarjades ning lisaks maikuus toimunud Tipneri karikafinaalis, siis viimati jäädi koduliigas vastasele alla 14. aprillil, kui kaotati Levadiale 1:2. Tabelis on Flora teisel kohal ning ühe mängu enam pidanud Nõmme Kaljust lahutab neid vaid kolm punkti. Levadia, kes on samuti Florast mängu rohkem pidanud, on Florast kolmandana nelja punkti kaugusel.

Tänavu on meeskonnad vastamisi läinud kahel korral ning mõlemal korral on Flora võitnud. Viimati suutis Paide Floralt punkte napsata kodus 2016. aastal aprillis, kui lepiti viiki. Järgnevad üheksa matši on lõppenud Flora võiduga.

Mängu kohtunik on Kristo Tohver, keda abistavad Silver Kõiv ja Aron Härsing. Neljas kohtunik on Juri Frischer.

Mängu raames jõuavad Paidesse ka mööda Eestit ringi reisivad Meistrite liiga, Euroopa liiga ja juba järgmisel nädalal Tallinnas Lillekülas peetava Superkarikafinaali karikad. Lisaks on Paide lubanud mänguks kohale tuua hulgaliselt Linnameeskonna legende.

Karikate ringreisi ajakava Paides:

  • 16.00 - Avatakse karikate ala ja jalgpallifestivali ala ning piletimüük mängule
  • 18.40 – Särkide oksjon!
  • 19.00 – Paide Linnameeskond - Flora
  • 19.45 – Legendide klubi ja võimas auhinnaloos
  • 20.50 – Pärast lõpuvilet toimub staadionil 2 UEFA Superkarika pileti loosimine
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles