Haigla ravialustelt kommikarpe ei oota

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa Haigla juhatuse liige Andres Müürsepp ütles, et haigekassa otsus tähendab, et patsiaendid saavad polikliinikusse vastuvõtu asemel eriarsti poole pöörduda konsultatsiooniks ka telefoni teel.
Järvamaa Haigla juhatuse liige Andres Müürsepp ütles, et haigekassa otsus tähendab, et patsiaendid saavad polikliinikusse vastuvõtu asemel eriarsti poole pöörduda konsultatsiooniks ka telefoni teel. Foto: Dmitri Kotjuh

Järvamaa haigla palub haigetel ja nende lähedastel tänutäheks lilli ega kingitusi mitte tuua, sest see ei sobi haigla ja tervishoiutöötajate eetikaga.

Oma tänu soovitab haigla peaarst Andres Müürsepp väljendada hoopis hea sõnaga kas haigla kodulehel või meedias. Müürsepa ütlust mööda on ümbrikus raha toomise aeg ammu ümber saanud ning haigla kodulehele riputatud teate mõte on, et ka inimesed seda mõistaksid.

Järvamaa haigla teatab, et ei soovi ravialustelt kingitusi. Millest selline üleskutse ning kas kõikidele lilledele ja kommikarpidele on nüüdsest kindel ei?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles