Järvamaa võrkpalliklubi taandus kõrgemalt mänguareenilt

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi võrkpallitreener Villi Vantsi oli omal ajal nii Järvamaa võrkpalliklubi sünni, kui nüüd ka kadumise juures. Põhjust mõtlik olla on ka paljudel teistel.
Türi võrkpallitreener Villi Vantsi oli omal ajal nii Järvamaa võrkpalliklubi sünni, kui nüüd ka kadumise juures. Põhjust mõtlik olla on ka paljudel teistel. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paari aastaga kuhjus selline probleemide rägastik, et praeguseks on selge: 2018/19. hooajal Järvamaa võrkpalliklubi Credit24 meistriliigas mängimas ei näe. Parimal juhul on klubi väljas noortega esiliigas.

Credit24 võrkpalli meistriliiga tegevjuht Karol Paas kinnitas, et Järvamaa võrkpalliklubi uuel hooajal liigas tõesti ei jätka. Kui varem oli Eesti klubisid ühisliigas seitse, siis uuel hooajal on neid kuus. Äramineja on Järvamaa.

«Järvamaa loobumise peapõhjus on ju üks – raha. Vaatasime arvudele näkku ja need näitasid, et uut hooaega on keeruline alustada, kui vanad arved on katmata. Me ei näinud, et nad suudaksid vääriliselt uue hooaja ära mängida,» selgitas Paas. «Võlgu klubil on, ka eelmistest hooaegadest. Kindlasti ei ole hea, et on jäädud võlgu mängijatele. Nendele probleemidele tuleb lahendus leida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles