Linnameeskond korraldas täiusliku jalgpalliõhtu

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskond (sinises) mängis viimase Premiumi liiga kohtumise Tallinna Floraga viiki 3:3 rekordhulga publiku ees.
Paide linnameeskond (sinises) mängis viimase Premiumi liiga kohtumise Tallinna Floraga viiki 3:3 rekordhulga publiku ees. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmise reede õhtul Premiumi liiga 22. voorus Tallinna FC Floraga kohtunud Paide linnameeskond võttis seisuga 3:3 viigipunkti. Mitte kunagi varem pole linnameeskonna kodumäng nii palju publikut tribüünidele toonud.

Tallinna Flora asus mängu 22. minutil Rauno Alliku ja 35. minutil Frank Liivaku tabavast löögist juhtima, kuid 52. minutil lõi Kevin Aloe omavärava ja seis oli 2:1. 63. minutil viis Liivaku tabamus Flora 3:1 ette, aga 73. minutil lõi Andre Frolov penalti ja 78. minutil viigistas Yann Michael Yao seisuks 3:3.

Paide linnameeskonna kapten Andre Frolov sõnas mängu järel, et lõpptulemus oli tõesti võimas. «Kui vahepeal tundus, et mäng hakkab käest ära libisema, siis õnneks nii ei läinud ja suutsime seisu viigistada,» lausus ta. «Arvan, et mõlemad meeskonnad väärisid teineteist.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles