Eesti ja Läti autoralli meistrivõistlused jätkuvad Võrumaa teedel

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Uukareda ja Jan Nõlvaku võistlusauto.
Rene Uukareda ja Jan Nõlvaku võistlusauto. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

24.-25. augustini sõidetakse Võrumaa teedel Eesti meistrivõistluste kuues ja Läti autoralli meistrivõistluste viies etapp, Lõuna-Eesti ralli.

 

Võrumaa kuppelmaastikel sõidetavale võistlusele oli nädala alguse seisuga registreerunud 43 võistluspaari. Teiste seas on rallile end kirja pannud ka Rene Uukareda/Jan Nõlvak ja Roland Murakas/Kalle Adler. Nimekiri!

Tasub märkimist, et viimase ralli tegid Murakas/Adler kaasa juuni keskel, mil sõideti Viru rallit. Nad said Järvamaa taustaga ekipaažidest kõrgeima, üldarvestuses neljanda koha, kusjuures rallidel osalemisest oli selleks ajaks juba paar aastat pausi tulnud.

Juuli keskel Lõuna-Eesti teedel sõidetud Baltikumi suurimal autospordisündmusel Shell Helix Rally Estonial tuli Uukareda ralli lõppkokkuvõttes omas võistlusklassis kolmandale ja absoluudis 48. kohale.

Avapäev katkestati ja teist võistluspäeva jätkati superralli süsteemis.

Järjekorras 16. Lõuna-Eesti rallil sõidetakse 11 kiirukatset ning läbitakse 110,25 katsekilomeetrit.

Reedel läbitakse karusell süsteemis neli kiiruskatset, millest kaks viimast sõidetakse Võru linnatänavatel. Võistlus jätkub laupäeval seitsme kiiruskatsega. 16.Lõuna-Eesti ralli punktikatse on SS10 Aegaon Watches (Luhamaa).

Võistluse stardi- ja finišipoodium asub Võru keskväljakul ning hooldusala Pikk tänav 2, A1000 marketi territooriumil. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles